Uslovi korišćenja

iPay logo

Uslovi korišćenja

Sve informacije dostupne na ovim internet stranama su informativnog karaktera. iPay See d.o.o. je vlasnik informacija na svojoj internet stranici i može u svakom trenutku i bez prethodne najave, ažurirati postojeće ili dodati nove informacije.

Kolačići (cookies)

Upotreba kolačića na iPay See d.o.o. web lokacijama ili pristup podacima koji se čuvaju na Vašem računaru ili mobilnom uređaju, uređeni su Zakonom o elektronskim komunikacijama i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Šta su kolačići?

Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje se preuzimaju na vaš računar ili mobilni uređaj kada posetite web lokaciju. Kolačići obično sadrže ime servera sa kojeg je kolačić poslat. Kolačići na web lokaciji www.ipay.rs pružaju bolje korisničko iskustvo i omogućavaju vam da koristite web lokaciju i njene funkcionalnosti na web lokaciji (prijavljivanje na sajt, gledanje video zapisa, deljenje sadržaja na društvenim mrežama) i prikupljanje zbirnih informacija o korišćenju naše web stranice.

Kolačići, sami po sebi, ne dozvoljavaju da se identifikujete i oni sami ne mogu da odrede Vaš identitet.

Isključenje odgovornosti

iPay See d.o.o. ne odgovara za slučajnu tehničku grešku u informacijama objavljenim na svojoj internet stranici. iPay See d.o.o. će nastojati da eventualne greške otkloni u najkraćem mogućem roku.

Autorska prava

iPay See d.o.o. Beograd zadržava pravo uređivanja i izbora sadržaja koje će prikazati na svojim internet stranicama.
© 2017 by iPay See d.o.o. Beograd. Sva prava zadržana.
© 2017 by iPay See d.o.o. Beograd